Udskiftning af forrude

Få op til 3 gratis og uforpligtende på udskiftning af forrude fra forskellige autoværksteder

I samarbejde med

I samarbejde med Autobutler

Spar op til 40 % på din værkstedsregning

Autobutler har prisgaranti på alle deres reparationer, så du er sikker på at få den bedste pris!

2 års garanti på alle reparationer

Autobutler tilbyder i samarbejdet med FDM 2 års garanti på alt værkstedsarbejde.

Få op til 3 tilbud og sammenlign

Med Autobutler får du op til 3 forskellige tilbud, og du kan nemt finde det bedste og billigst tilbud.

Forrude skift pris

Først og fremmest, skal du sikre dig at det er påkrævet at udskifte din forrude. Udskiftning af en forrude kan være dyrt, og derfor bør man kun gøre det hvis det er nødvendigt. Hvis du er i tvivl, så kan du altid kontakte en professionel for rådgivning.

Der er flere grunde til hvorfor man skal udskifte sin forrude. Udover at det kan være et krav fra forsikringsselskabet, så er der også sikkerhedshensyn. En beskadiget eller gammel forrude kan nemlig være med til at øge risikoen for ulykker.

Prisen på udskiftning af forrude starter fra 2.000 kr. og helt op til 12.000 kr. alt efter hvilken type bil og forrude der skal udskiftes. Det er altså en relativ dyr investering, men det er vigtigt at huske på at din sikkerhed ikke har nogen pris.

Dækker din forsikring udskiftning af forrude ?

I de fleste tilfælde dækker forsikringen udskiftning af forrude, men det er altid en god idé at tjekke dette med dit forsikringsselskab inden du bestiller tid til udskiftning.

Hvis de ikke dækker udskiftningen, så kan det være en idé at overveje at skifte til et andet selskab. Udskiftning af forrude er nemlig ikke bare dyrt, men det er også en vigtig sikkerhedsforanstaltning.

Er det nødvendigt at udskifte forruden?

Hvis du er i tvivl om det er nødvendigt at udskifte din forrude, så kan du altid kontakte en professionel, om de kan reparere din forrude uden at skifte den.

De vil kunne vurdere skaden og rådgive dig om hvad der er bedst for din bil. Udskiftning af forrude er nemlig ikke bare dyrt, men det er også en vigtig sikkerhedsforanstaltning.

Prisen på udskiftning af forrude starter fra 2000 kr. og helt op til 12.000 kr. alt efter hvilken type bil og forrude der skal udskiftes.

 

Spar op til 40% udskiftning af forrude

Få den bedste pris på udskiftning af forrude med Autobutler.dk

Hvis du ønsker den absolutte bedste pris på udskiftning af forrude, så kan du bruge den anerkendte tjeneste fra Autobutler.dk. Med denne tjeneste får du op til tre gratis og uforpligtende tilbud fra forskellige værksteder, og derefter skal du blot vælge det tilbud du synes der er billigst og bedst.

Mere end 400.000 danskere har allerede brugt Autobutler til, at indhente tilbud på diverse bilreparation og opgaver og ved at bruge Autobutler spare de fleste danskere op til 40% på deres regning til bilen.

Ved at bruge denne service fra Autobutler så er priserne typisk lavere end normalt, fordi værkstederne ved de er i konkurrence mod hinanden. Værkstederne bliver dermed nød til, at give den bedste pris for at være konkurrence dygtige.

Udskiftning af forrude

Hvad koster en ny forrude?

Prisen på polering af bil er meget forskellig, og kommer i den grad an på, hvilken bil forruden skal skiftes på Men typisk koster en ny forrude 2.000 – 12.000 kr.

Dækker din forsikring?

I mange tilfælde dækker din bilforsikring udskiftning af forrude, så kontakt altid dem først, for at høre hvorvidt du er dækket.

Er det nødvendigt at udskifte forruden?

Hvis den blokkere synsfeltet, så er det nødvendigt, at skifte forruden for sikkerhedensskyld

Denne side er anmeldt af: Anders Vajhøj 10/10

Dette indlæg har fået 5 stjerner baseret på 220 anmeldelser fra vores brugere.