Service på bil

Få op til 3 gratis og uforpligtende på service på bil fra forskellige autoværksteder

I samarbejde med

I samarbejde med Autobutler

Spar op til 40 % på din værkstedsregning

Autobutler har prisgaranti på alle deres reparationer, så du er sikker på at få den bedste pris!

2 års garanti på alle reparationer

Autobutler tilbyder i samarbejdet med FDM 2 års garanti på alt værkstedsarbejde.

Få op til 3 tilbud og sammenlign

Med Autobutler får du op til 3 forskellige tilbud, og du kan nemt finde det bedste og billigst tilbud.

Service på bil

Ejer du en bil, så er det en god ide at få lavet serviceeftersyn med jævne mellemrum, hvor bilen bliver gennemgået og der bliver udskiftet diverse filtre og olier.

Service på bil er fundamentalt, for at bilens motor forbliver sund og holdbar i mange år.

Hvis du har en bil du ikke får lavet service på, så kan du risikere at motoren går i stykker, og det kan blive langt dyrere i værkstedsregningen, end hvad det ville havde kostet i hyppige service på bilen.

Der findes forskellige typer af service til bil, nogle er små service, hvor der bare skal skiftes filtre og olie.

Andre service på bilen er mere omfattende og kan b.la. omfatte udskiftning af tandrem, vandpumpe, mv.

I alle biler er der en servicebog, hvor der står hvornår og hvad der skal serviceres på bilen, denne servicebog bør du følge nøje for at bibeholde en god og sund motor.

Når du skal vælge et værksted der skal udføre service på din bil, så bør du sikre dig, at de udfører deres serviceeftersyn efter bilfabrikkens anvisninger, så du er sikker på det bliver gjort ordenligt.

Der er stor forskel på, hvornår en bil skal til service, nogle skal til service efter 20.000 km og andre skal først til service efter 40.000 km.

Det er derfor vigtigt, at undersøge bilens servicebog, og langt de fleste biler giver også en advarsel i displayet når det igen er tid til service på bilen.

Service på bil pris

Der kan være stor forskel på prisforskel på service på bil, alt afhængig af hvem der laver serviceeftersynet, og hvad serviceeftersynet indeholder.

Et alm. service på bil, hvor der blot skal skiftes olie og oliefilter koster, som regel omkring 1.000-1.500 kr.

Men hvis det er et stort serviceeftersyn, hvor der skiftes olie i gearkassen, udskiftning af tændrør, tandrem, vandpumpe. mv.

Så kan et serviceeftersyn hurtigt komme til at koste mere end 5.000 kr.

Selvom det kan virke af mange penge at få serviceret din bil, så er pengene givet godt ud, og sikre at din bil kører længst muligt med minimal slitage.

Der er stor forskel på prisen på et serviceeftersyn, og det kan godt betale sig at indhente flere tilbud fra forskellige værksteder, der er som regel en del penge at spare ved dette.

Spar op til 40% på serviceeftersyn 

Få den bedste pris på serviceeftersyn med Autobutler.dk

Hvis du ønsker den absolutte bedste pris på service på bil, så kan du bruge den anerkendte tjeneste fra Autobutler.dk. Med denne tjeneste får du op til tre gratis og uforpligtende tilbud fra forskellige værksteder, og derefter skal du blot vælge det tilbud du synes der er billigst og bedst.

Mere end 400.000 danskere har allerede brugt Autobutler til, at indhente tilbud på diverse bilreparation og opgaver og ved at bruge Autobutler spare de fleste danskere op til 40% på deres regning til bilen.

Ved at bruge denne service fra Autobutler så er priserne typisk lavere end normalt, fordi værkstederne ved de er i konkurrence mod hinanden. Værkstederne bliver dermed nød til, at give den bedste pris for at være konkurrence dygtige.

Service på bil

Service