Bremseskift

Få op til 3 gratis og uforpligtende på bremseskift fra forskellige autoværksteder

I samarbejde med

I samarbejde med Autobutler

Spar op til 40 % på din værkstedsregning

Autobutler har prisgaranti på alle deres reparationer, så du er sikker på at få den bedste pris!

2 års garanti på alle reparationer

Autobutler tilbyder i samarbejdet med FDM 2 års garanti på alt værkstedsarbejde.

Få op til 3 tilbud og sammenlign

Med Autobutler får du op til 3 forskellige tilbud, og du kan nemt finde det bedste og billigst tilbud.

Bremseskift

Bremseskift er en vigtig del i bilens vedligeholdelse. De fleste bilejere skifter deres bremser, når mekanikeren siger, at det er på tide. Men hvornår er det egentlig på tide at skifte bremserne ud? Og hvorfor er det vigtigt at holde dem i god stand?

Der er to typer bremser: tromlebremser og skivebremser. Tromlebremserne består af en blok, der presses mod hjulet for at stoppe det. Skivebremserne har en klodset blok, der presses mod en metalplade for at stoppe hjulet. De fleste biler i dag har skivebremser.

Komplet bremseskift pris

Komplet bremseskift pris vil afhænge af bilens type og årgang. Men det er typisk en dyr reparation og koster omkring 4000-15.000 kr. Det er vigtigt at få bremseskiftet, når det er påkrævet. Hvis ikke, kan det medføre store problemer.

For eksempel, hvis bremserne ikke er i god stand, kan det føre til, at bilen ikke stopper ordentligt. Dette er især farligt, hvis du kører i høj hastighed eller på glatte veje. Bremserne kan også løsne, hvilket igen er farligt.

Derfor er det vigtigt at få bremseskiftet, når mekanikeren siger, at det er på tide. De ved, hvornår bremserne skal udskiftes, og hvordan man gør det på den bedst mulige måde. Så lad dem gøre deres arbejde, så du kan køre sikkert.

Bremseskift hvor ofte?

Det er anbefalelsesværdigt at skifte bremserne hvert 30.000 km. dog afhænger det også af bilens alder, kørselsvaner og vejforholdene; jo flere stop/start-kørsler, jo hårdere bliver bremserne udsat for og dermed skal de skiftes oftere.

Hvorfor er det vigtigt at holde sine bremser i god stand?

Udover at det øger trafiksikkerheden, så er det også med til at forlænge levetiden på din bil. Dine bremser er et af de vigtigste sikkerhedsudstyr i din bil, og derfor bør du holde dem i god stand.

Hvordan kan jeg se, om jeg skal have skiftet bremserne?

Der er flere tegn, du kan holde øje med, for at vide om dine bremser trænger til at blive skiftet.

Hvis du oplever at din bil ikke bremser ordentligt, eller bremsepedalen føles blødere ud end normalt, så er det tegn på at der er noget galt.

Det kan også være et tegn på, at dine bremser trænger til at blive skiftet. Hvis du har mistanke om, at dine bremser ikke er i orden, så bør du altid tage til mekanikeren og få dem tjekket.

Spar op til 40% bremseskift

Få den bedste pris på bremseskift med Autobutler.dk

Hvis du ønsker den absolutte bedste pris på bremseskift, så kan du bruge den anerkendte tjeneste fra Autobutler.dk. Med denne tjeneste får du op til tre gratis og uforpligtende tilbud fra forskellige værksteder, og derefter skal du blot vælge det tilbud du synes der er billigst og bedst.

Mere end 400.000 danskere har allerede brugt Autobutler til, at indhente tilbud på diverse bilreparation og opgaver og ved at bruge Autobutler spare de fleste danskere op til 40% på deres regning til bilen.

Ved at bruge denne service fra Autobutler så er priserne typisk lavere end normalt, fordi værkstederne ved de er i konkurrence mod hinanden. Værkstederne bliver dermed nød til, at give den bedste pris for at være konkurrence dygtige.

Bremseskift

Denne side er anmeldt af: Anders Vajhøj 10/10

Dette indlæg har fået 5 stjerner baseret på 96 anmeldelser fra vores brugere.